Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ESPANJA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Espanja parhailla hinnoilla

  Espanja on tunnettu useista eri kulttuureista peräisin olevista asukkaistaan ja sen väestö kuuluukin todennäköisesti koko Euroopan monipuolisimpiin. Näkemistä riittää ympäri maata, joten kannattaa vuokrata auto ja tutkia Espanjaa omassa tahdissa. Nauti upeista hiekkarannoista, yöelämästä ja fantastisista ravintoloista. Näe aito Espanja vuokra-autolla. Vuokraa auto Madridista ja tutustu Espanjan valtavaan kulttuuri- ja taidetarjontaan esimerkiksi Salvador Dalin mausoleumissa Figueresissa tai Picasso-museossa La Riberassa. Pamplonassa voit nähdä kuuluisan, joka kesä järjestettävän härkäjuoksun. Itse Madridissa voit tutustua muun muassa Museo del Pradon upeisiin taidekokoelmiin. Varaa vuokra-auto ja aja Andaluciaan tanssimaan flamencoa tai poikkea vuokra-autolla Portugaliin tai luksusautolla Ranskaan. Halvat vuokra-autot Espanjassa tarjoaa Auto Europe. Alla lisätietoja edullisesta auton vuokrauksesta Espanjassa. Meiltä saat myös omavastuun hyvityksen, kun vain muistat varata sen etukäteen. Espanjasta löytyy myös erillisiä tarjouksia nollaomavastuulla.

  Espanjan autonvuokrausohjeet

  Autonvuokraus matkalle kannattaa huolehtia kuntoon hyvissä ajoin ennen loman alkua. Autovuokraamot Espanjassa saattavat veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin. Jos lentosi saapumisaika on vasta toimiston sulkemisajan jälkeen, voimme koettaa järjestää sinulle silti noutomahdollisuuden. Otathan meihin tässä tapauksessa yhteyttä hyvissä ajoin etukäteen.

  Espanjan nopeus- ja matkustusrajoitukset

  Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty. Jos matkasi suuntautuu joihinkin edellä mainittuihin maihin, vuokraa auto suoraan valitsemastasi maasta. Meiltä löytyy autovuokraamoja Espanjan lisäksi ympäri maailmaa.

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Matkailu Espanjassa

  Espanja yllättää omatoimiset vuokra-automatkailijat monin tavoin. Voit tehdä kiertomatkan Espanjassa vuokra-autolla osan matkaa ja jatkaa jalkapatikassa kuntosi mukaan. Kokeile vaikka Pohjois-Espanjan upeaa vaellusreittiä alkaen Pyreneiden vuorilta, läpi kaupungin nimeltä Puente la Reina ja jatka siitä alueiden La Rioja sekä Castile-León halki kohti Galiciaa. Toinen komea reitti on Etelä-Espanjassa vanhan Nasridin kunigaskunnan jalanjälkiä pitkin. Pääset sukeltamaan syvälle muinaisen Granadan historiaan jäljelle jääneissä linnoissa ja muilla muistomerkeillä. Reitti alkaa kaupungista nimeltä Navas de Tolosa ja päättyy mahtavien vuorinäköalojen jälkeen Granadaan. Autonvuokraus Espanjassa on helppo tapa liikkua nopeasti nähtävyyksien välillä.

  Rent a car Espanja: Näppärä matkailusanasto

  SUOMI ESPANJA
  Lyijytön bensiini Gasolina sin plomo
  Diesel Diesel
  Moottoriöljy Aceite de motor
  Huoltoasema Gasolinera
  Autovuokraamo Compañía de alquiler de coches
  Tietulli Peaje
  Tienkäyttömaksu Autopista de peaje
  Pysäköintialue Aparcamiento
  Moottoritie Autopista
  Moottoriliikennetie Autovía
  Ulos Salida
  Sisään Entrada
  Kiertotie Desvío
  Sairaala Hospital
  Poliisi Policía
  Poliisiasema Comisaría
  Suurlähetystö Embajada

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Espanja