Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO FARO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Faro - Taatut parhaat hinnat

  Algarven provinssin pääkaupunki Faro on nykyaikainen, vilkas kaupunki jossa modernit ostoskeskukset yhdistyvät perinteisten torien, kapean kapeiden keskiaikaisten kujien ja antiikkiliikeiden kanssa. Historialliset nähtävyydet sijaitsevat pääosin vanhassa kaupunginosassa. Faron upeimpiin rakennuksiin kuuluu barokkikirkko Nossa Senhora do Carmo, josta löytyy myös pääkallo- ja luukokoelma. Toinen näkemisen arvoinen kohde kaupungin lähistöllä on Ria Formosa-luonnonpuisto, jossa asustaa yli 300 erilaista lintulajia 17.000 hehtaarin alueella. Matkat Algarvessa kaupungin vilinän ulkopuolella taittuvat parhaiten vuokra-autolla. Myös halvat autovuokraamot Lissabonissa tai naapurimaan Espanjan autovuokraamot kuuluvat Auto Europen verkostoon. Jos aikaa riittää, aja vaikka lähikaupunkiin Malagaan lomailemaan vuokra-autolla. Farossa on muun muassa seuraavat suositut noutoasemat:

  • Autovuokraamo Faro Edificio Lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-00:00
  • Car rental Faro kaupunkitoimisto Av. Da Republica 2
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:30-12:30 ja 14:30-18:30
   kiinni lauantai-sunnuntai
  • ja lukuisia muita autovuokraamoja Farossa

  Faro car hire

  Faron autonvuokraukseen kannattaa valmistautua huolella jo kotona. Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä farolaiset autovuokraamot vaativat sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vanhojen vaurioiden varalta ja ilmoitat näistä autovuokraamolle ennen matkalle lähtöä. Vaadithan myös saada kopion auton kuntoraportista mukaasi ja säilytät sen huolellisesti puoli vuotta matkan jälkeen. Näin voit välttää sen, että sinua mahdollisesti saatetaan laskuttaa edellisten asiakkaiden aiheuttamista vaurioista.

  Jos tarvitset lisätietoja Faron autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan Farosta.