Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO GENEVE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Geneve - Taatut parhaat hinnat

  Kaunis Geneve on todellinen maailmankaupunki, joka lisäksi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla. Charmantti kaupunki on onnistunut sekoitus nykyaikaa ja menneisyyttä. Geneve on tärkeä talouden ja kaupan keskus sekä suosittu lomakohde varsinkin talvisin, sillä sieltä käsin on lyhyt matka lukuisiin laskettelukeskuksiin. Voit jopa nähdä majesteettisen Mont Blanc-vuoren siintävän horisontissa, kun kävelet upean Genevenjärven rantakatua pitkin. Varaa vuokra-auto ja tutustu kuuluisiin kansainvälisiin nähtävyksiin Avenue de la Paix-kadun varrella tai lähde tutkimusmatkalle lähiseudulle. Aja vaikka jo keskiajalla kukkuloille rakennettuun Lausannen kaupunkiin, jossa voit nauttia ihastuttavista näköaloista järvenrantakadulla. Tulitpa Geneveen lomalle tai liikematkalle, kannattaa joka tapauksessa varata vuokra-auto ja nauttia joustavuudesta. Vieraile myös vuokra-autolla Münchenissä Saksassa tai ota auto Wienin autovuokraamosta Itävallasta. Genevestä löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Geneve Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-23:30
  • Autovuokraamo Geneva, Balexert 27 Avenue Louis Casai. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:30-18:00, lauantai 07:30-12:00 ja 14:00-18:00, kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita Geneven autonvuokraukseen

  Muistathan ottaa mukaan Geneveen ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Esimerkiksi puolison nimellä oleva kortti siis ei kelpaa. Ennen kuin otat Geneven vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden, kuten naarmujen, varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamon henkilökunnalle.

  Luethan Geneven vuokra-auton vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo ennen matkalle lähtöä.

  Jos tarvitset lisätietoja Geneven autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus matkakohteessasi on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Aéroport International de Genève