Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO GIRONA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autovuokraamo Girona - Taatut parhaat hinnat

  Välimeren ja vuorten välissä sijaitseva Girona eli englanniksi Gerona on näppärän kokoinen lomakaupunki pohjoisessa Espanjassa. Gironassa kannatta kokea ainakin arabialainen kylpylä ja vanhan kaupungin muuri. Jos lentosi laskeutuu lähikaupunkeihin, saat meiltä tarpeen vaatiessa autot myös esimerkiksi Barcelonan autovuokraamoista, Valencian autovuokraamoista tai Ranskan puolelta Nizzan autovuokraamoista. Muistathan ilmoittaa meille kaikki matkustusmaat jo auton vuokraushetkellä, jos aiot ajaa Espanjan rajojen ulkopuolelle. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Girona lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-23:45
  • Autovuokraamo Girona rautatieasema Estacion Renfe
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:45-13:00 ja 16:00-19:00
   lauantai 09:00-12:00
   kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita Gironan vuokra-auton käyttöön

  Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät Auto Europen hintaan. Autonvuokraus Gironasta onnistuu helposti netin kautta. Otathan joka tapauksessa mukaasi lomalle ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten Gironassa. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, kannattaa tutkia se tarkkaan edellisten asiakkaiden aiheuttamien vaurioiden varalta ja ilmoittaa näistä välittömästi Gironan autovuokraamolle. Myös vuokraussäännöt kannattaa lukea läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa meille. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu on Auto Europen tärkeimpiä kulmakiviä.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Gerona