Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO HAMPURI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Hampuri - Taatut parhaat hinnat

  Hampurissa on yksi Euroopan suurimmista satamista ja se onkin erittäin vilkas kaupunki. Hampurin satamajuhlat ovat vakiintuneet jokakeväiseksi perinteeksi. Kannattaa vierailla myös kaupungin lukuisissa teattereissa, oopperassa, musikaaleissa ja upeissa konserttitaloissa. Entisestä hansakaupungista löytyy myös muun muassa Maustemuseo, maailman suurin pienoisrautatiekokoelma sekä Nukkemuseo. Lyhyet välimatkat taittuvat helpoiten vuokra-autolla. Hampurin tunnusmerkki on 1000 vuotta vanha St. Michaelis-kirkko. Varaa vuokra-auto, käy historiallisessa Lüneburgin kaupungissa ja nauti matkan varrella Pohjois-Saksan maisemista. Näe myös Berliini tai vaikka Puolan Gdansk ja muita suosittuja lomakohteita. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Hampuri. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Hamburg Lentokenttä Fuhlsbuettel. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-23:30
  • Autovuokraamo Hampuri Rautatieasema Db-travel Centre. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-23:00, lauantai-sunnuntai 08:00-22:00
  • Autovuokraamo Hampuri Kaupunkitoimisto Rothenbaumchaussee 10. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-18:00, lauantai 08:00-11:00, kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Hampuri. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Saksassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.