Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO HOLLANTI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Hollanti - Taatut parhaat hinnat

  Lähde tutustumiskierrokselle Hollantiin. Omatoimiloma on ihanteellinen tapa nähdä joustavasti mitä itse haluat. Nauti kaupunkien kiireestä tai tyynestä maaseudusta. Joka tapauksessa Hollannissa riittää jännittäviä erikoisuuksia. Voit nauttia vilkkaan yöelämän, perinteisten ja kansainvälisten ruokalajien lisäksi myös ihastuttavan vanhanaikaisista maaseudun maisemista. Ystävälliset hollantilaiset kutsuvat sinut tuulimyllyjen ja tulppaanien maahan. Autonvuokraus on hauska ja joustava vaihtoehto kalliille juna- ja taksimatkoille. Käy esimerkiksi Hollannin kuuluisimman taidemaalarin Van Goghin museossa Amsterdamissa. Tutustu maan historiaan Anne Frankin talon kautta tai muinaisten roomalaisten raunioihin Maastrichtissa. Välimatkat Amsterdamin, Utrechtin, Haagin ja Rotterdamin välillä taittuvat helpoiten vuokra-autolla. Näe myös Belgia tai Ranska ja muita naapurimaita. Ettei lomalla satu yllätyksiä, Auto Europe on kerännyt maakohtaista tietoa Hollannista, että voit valmistautua matkaa varten jo etukäteen. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Hollannissa. Meiltä erinomainen asiakaspalvelu ja hinta-laatu-suhde.

  Vuokra-auton vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Hollannissa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo Hollannissa saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  Nopeusrajoitukset Hollanti

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 80 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Rent a car Hollanti: Näppärä matkailusanasto

  SUOMI HOLLANTI
  Lyijytön bensiini Loodvrije benzine
  Diesel Diesel
  Moottoriöljy Motorolie
  Huoltoasema Tankstation
  Autovuokraamo Autoverhuurbedrijf
  Tietulli Tol
  Tienkäyttömaksu Tolweg
  Pysäköintialue Parkeerplaats
  Moottoritie Grote weg
  Moottoriliikennetie Snelweg
  Ulos Afrit
  Sisään Oprit
  Kiertotie Wegomleiding
  Sairaala Ziekenhuis
  Poliisi Politie
  Poliisiasema Politie bureau
  Suurlähetystö Ambassade

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Alankomaat