Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO IRLANTI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Irlanti - Parhaat hinnat Auto Europella

  Vuokraa auto ja ota Irlannin lomamatkasta kaikki irti. Meiltä myös navigaattorit ja lastenistuimet etukäteen. Tee tutkimusmatka vuokra-autolla Dublinin seudulla vilkkaalta Howthin esikaupunkialueelta Brayn kallioille. Vuokra-ajoneuvolla olet vapaa liikkumaan ja tutustumaan erilaisiin maisemiin ja historiallisiin muistomerkkeihin. Irlannin vehmas luonto ja henkeäsalpaavan upeat rannikkomaisemat takaavat unohtumattoman loman. Suuntaa vuokra-autolla vaikka Blarneyn linnaan suukottamaan Blarneyn kiveä, joka tarinan mukaan muuntaa ihmiset taitaviksi puhujiksi. Myös Dublinin linna on ihastuttava käyntikohde. Illalla voit rentoutua paikallisissa pubeissa ja nauttia Guinnessin olutta eli ns. mustaa kultaa. Irlanti on runsaan kulttuuritarjonnan maa, jonka vilkkaimpiin kaupunkeihin kuten Dubliniin ja Corkiin on hyvät tieyhteydet. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Irlannissa, ettei lomalla satu yllätyksiä. Muistathan myös tarjouksemme vuokra-autoista Britanniassa ja monissa muissa suosituissa lomakohteissa. Car rental Irlanti.

  Rent a car Irlanti - autonvuokrausohjeet

  Autovuokraamo Irlannissa saattaa veloittaa nuorilta kuljettajilta paikan päällä lisämaksun. Kuljettajilla tulee olla vähintään yhden vuoden voimassa ollut ajokortti. Saamme usein tiedusteluja talvirenkaista Irlannissa mutta niitä ei siellä ole tarjolla, sillä saaren sääolosuhteet eivät niitä vaadi edes keskitalvella. Lisätietoja autonvuokrauksesta Irlannissa saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin. Tämä helpottaa tilannetta, jos joudut jostain syystä asioimaan viranomaisten kanssa lomasi aikana.

  Matkustus- ja nopeusrajoitukset: Irlanti

  Autovuokraamot eivät salli, että saarelta matkustetaan lautoilla pois. Huomioithan myös mahdolliset matkustusrajoitukset Pohjois-Irlantiin.

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 80 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Car hire Irlanti

  Irlanti kiinnostaa joka vuosi melkein kahdeksaa miljoonaa kansainvälistä turistia. Viime vuosina majoituksen ja palveluiden taso on noussut vastaamaan kasvanutta kysyntää. Matkailijoita viehättää Irlannissa tietenkin sen ainutlaatuinen luonto ja sen lukuisat merkittävät historialliset ja taiteen alojen henkilöt mutta myös tietynlainen irlantilainen, rento elämäntapa. Suosittuja harrastusmahdollisuuksia ovat ainakin ratsastus, golf ja kalastus. Vuokraa auto Irlannista ja tutustu unelmien saareen. Halvat autovuokraamot ovat kumppaneitamme ympäri maailmaa. 

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Irlanti