Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ISO-BRITANNIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Iso-Britannia - Taatut parhaat hinnat

  Nauti oman vuokra-auton tuomasta vapaudesta, kun tutustut kiertomatkalla Iso-Britanniaan. Seikkaile tunnelmallisella englantilaisella maaseudulla tai kierrä vilkkaita Lontoon ja Manchesterin metropolialueita. Tai suuntaa Skotlantiin Edinburghiin maistamaan tunnettua sisäelimistä keitettyä haggis-ruokalajia ja jos olet oikein onnekas, saatat nähdä vilauksen Loch Nessin hirviöstä. Vuokra-autolla näet Iso-Britannian ihmeet omaan tahtiisi. Lontoo on syystäkin koko saarivaltion suosituimpia kohteita. Sieltä löytyvät kaikkien tuntemat nähtävyydet kuten Big Ben, Kew Gardens ja Buckingham Palace. Shakespearen ihailijoiden kannattaa tehdä päiväretki tämän synnyinkaupunkiin Stratford-upon-Avoniin. Muistathan myös käydä kuuluisan Stonehengen mystisellä kivijärkälemuodostelmalla. Jos olet enemmän luonon ystävä, kuuntaa kiertomatkalle Yorkshiren nummeille. Ettei lomalla satu yllätyksiä, Auto Europe on kerännyt maakohtaista tietoa Iso-Britanniasta, että voit valmistautua matkaa varten jo etukäteen. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Iso-Britanniassa. Meiltä erinomainen asiakaspalvelu ja hinta-laatu-suhde.

  Vuokra-auton vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Iso-Britanniassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo Iso-Britanniassa saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Matkustus muihin maihin

  Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  Nopeusrajoitukset Iso-Britannia

  • Taajamissa: 48 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 96 km/h
  • Moottoriteillä: 112 km/h

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Iso-Britannia