Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ITALIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Italia - Varaa ja säästä

  Italian parasta antia ovat varmasti ainakin tunnelmallinen Toscana, henkeäsalpaavan upea Rooma tai merellisen raikkaat lomasaaret. Jos lähdet matkaan aikaisin keväällä, voit ajella vaikka luksusautolla Toscanan maaseudun kukkaloistossa ja näet, kuinka vehreä pohjoisen Italian luonto voi olla. Kesähelteillä useimmat matkailijat päättävät rentoutua hiekkarannoilla italialaista jäätelöa nautiskellen. Ilmastoitu, tilava vuokra-auto vie matkaporukan mukavasti rantareittejä pitkin aina uusille uimapaikoille. Syksyisin Italia tarjoaa lämpimän meriveden ja tunnelmalliset pimenevät illat herkkuruokien parissa. Vieraile myös vuokra-autolla Sveitsissä tai muissa Italian naapurimaissa.Meiltä löytyy kaikille sopivan kokoinen vuokra-auto Italista. Huomioithan, että Italiassa ei ole saatavilla talvirenkaita, vaikka aikoisitkin ajaa laskettelulomalle Alpeille. Autonvuokraus Italiasta onnistuu helpoiten, kun varaat auton hyvissä ajoin etukäteen. Voit tutustua autokohtaisiin vuokraussääntöihin rauhassa ennen varauspäätöstä. Vuokraussäännöt näkyvät, kun syötät ensin nouto- ja palautuspäivämäärät ja haluamasi autotyypin pikahakuun ja klikkaat Etsi auto-painiketta. Jokaisen auton kohdalla näkyy seuraavassa vaiheessa linkki nimeltä Vuokrausehdot, josta näet tarkat ohjeet juuri valitsemallesi autolle.

  Rent a Car Italia - vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajilla tulee olla Italiassa vähintään yhden vuoden voimassa ollut ajokortti. Jos otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin, pystyt asioimaan paljon helpommin paikallisten viranomaisten kanssa, mikäli tarve vaatii. Paikallinen autovuokraamo Italiassa saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Auto Europe välittää kumppaneiden vuokra-autoja eli tarkastathan varausvahvistuksestasi jo hyvissä ajoin, minkä nimiseltä paikalliselta autovuokraamolta autosi on varattu. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin etukäteen yhteyttä. Muistathan myös Auto Europen tarjoaman omavastuun hyvityspalvelun.

  Italian matkustus- ja nopeusrajoitukset

  Rental Car Italia ja matkustus muihin maihin. Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös kaikki muut maat ja matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 110 km/h

  Rent a car Italia: Näppärä matkailusanasto

  SUOMI ITALIA
  Lyijytön bensiini Benzina senza piombo
  Diesel Diesel
  Moottoriöljy Olio motore
  Huoltoasema Stazione di servizio
  Autovuokraamo Agenzia di autonoleggio
  Tietulli Pedaggio
  Tienkäyttömaksu Strada soggetta a pedaggio
  Pysäköintialue Parcheggio
  Moottoritie Autostrada
  Moottoriliikennetie Superstrada
  Ulos Uscita
  Sisään Entrata
  Kiertotie Deviazione
  Sairaala Ospedale
  Poliisi Polizia
  Poliisiasema Stazione di polizia
  Suurlähetystö Ambasciata

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Italia