Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO IVALO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Ivalo - Löydä täydellinen autosi

  Talvisessa Ivalossa voit hypätä koiravaljakon kelkkaan, kiitää moottorikelkkasafarilla taianomaisen Lapin halki ja nukkua iglussa. Kesällä pääset kokeilemaan kullanhuuhtojan taitojasi tai tekemään rauhallisia vaellusretkiä eväsrepun kanssa. Pidemmät välimatkat taittuvat upeassa Lapissa mukavimmin vuokra-autolla. Aja hyväkuntoista tieverkostoa pitkin vaikka Inarin tai Jäämeren linturetkelle, uusille kalastuspaikoille tai eri tapahtumiin kuuntelemaan Lapin vanhoja legendoja. Näe myös vuokra-autolla Norja tai Ruotsi. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Ivalo. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Ivalo Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-22:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Ivalo. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.