Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO KEFLAVIK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Keflavik - Varaa ja säästä

  Varaa vuokra-auto Keflavikin kansainväliseltä lentokentältä ja aja ihmeitä täynnä olevan maan halki. Tarpeen vaatiessa myös Reykjavikin autovuokraamot tarjoavat vuokra-autojamme. Auto Europella on Keflavikissa laaja valikoima nykyaikaisia vuokra-autoja huippuedullisin hinnoin. Reykjavikiin on lentokentältä matkaa 50 kilometriä, joten matka taittuu parhaiten vuokra-autolla. Euroopan pohjoisimmassa pääkaupungissa Reykjavikissa on viehättäviä, värikkäästi maalattuja taloja varsinkin sen vanhassa kaupunginosassa. Reykjavikin sijainti Atlantin rannikolla ja ympärillä olevat jylhät vuoret luovat mystisen mutta myös romanttisen tunnelman.

  Car rental Keflavik

  Halvat autovuokraamot ympäri maailmaa kuuluvat Auto Europen verkostoon. Keflavikista saat vuokra-autot lähinnä lentokentältä:

  Keflavik car hire

  Autonvuokraus Keflavikin matkaa varten kannattaa varmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Muistathan aina lukea vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo ennen matkaa. Näin ehdit soittaa meille, jos Keflavikin autonvuokrauksesta tulee kysyttävää.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Pidäthän reissussa tallessa myös Keflavikin autovuokraamon puhelinnumeron.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Keflavik