Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO KITTILÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Kittilä parhailla hinnoilla

  Kittilässä olet jo todella pohjoisessa: Napapiiri on kaukana etelässä ja rauhallista maisemaa hallitsevat kymmenet tunturit, vaarat mutta myös kalaisa Ounasjoki. Vuokra-autolla tutustut ympäristöön helpoiten. Vieraile myös esimerkiksi Ivalossa, Inarissa tai vaikka Rovaniemellä vuokra-autolla. Jos päätät ajaa vuokra-autolla Norjaan tai muihin naapurimaihin, muistathan mainita matkasta meille jo auton varaushetkellä. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Kittilä. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Kittilä Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-22:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Kittilä. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää. Meiltä myös vuokra-autoja Tukholmasta, Oslosta ja kaikista muista suosituista lomakohteista.