Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO KÖÖPENHAMINA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Kööpenhamina - Taatut parhaat hinnat

  Tanskan kaunis pääkaupunki on valtavan suosittu lomakohde ja se tarjoaakin lukuisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia vierailupaikkoja. Näe ainakin Pieni Merenneito, Kööpenhaminan symboli, joka todennäköisesti kuuluu maailman valokuvatuimpiin kohteisiin. Käy myös kuuluisassa puutarhassa Tivoli Gardens, josta löytyy kaikenlaista puuhasteltavaa koko perheelle ja upeita puistoja. Näkemisen arvoinen on ehdottomasti myös palatsi Amalienborg, jossa Tanskan kuninkaalliset viettävät talven. Tai vuokraa auto ja aja myös esimerkiksi Roskilden keskiaikaiseen kaupunkiin, josta löytyy paljon historiasta kertovia paikkoja. Käy myös vuokra-autolla Hampurissa tai tutustu tarpeen vaatiessa muihin naapurimaan Saksan autovuokraamojen omiin tarjouksiin. Itse Kööpenhaminasta löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Kööpenhamina airport Kastrup. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:30-23:00
  • Car rental Kööpenhamina kaupunkitoimisto, Gammel Kongevej 13. Aukioloajat maanantai-perjantai 07:30-18:00, lauantai-sunnuntai 08:00-14:00
  • ja muita Kööpenhaminan autovuokraamojen nouto-osoitteita

  Rent a Car Kööpenhamina

  Paikalliset autovuokraamot Kööpenhaminassa kuuluu pitkäaikaisiin, luotettaviin yhteistyökumppaneihimme. Vuokra-auto kannattaa varmistaa Auto Europe Car Rentalin tarjoamalla omavastuun hyvityspalvelulla jo auton varaushetkellä. Täten omavastuu hyvitetään sinulle tietyin ehdoin, jos menetät summan autovuokraamolle vaurion takia.

  Sinulle saatetaan tarjota paikan päällä myös lisävakuutuksia, joista voit itse valita sinulle sopivimmat. Sinun ei kuitenkaan ole pakko ottaa mitään lisäpalveluita, sillä hintoihimme sisältyy aina pakollinen liikennevakuutus. Yleensä myös ajokilometrit ovat vapaat. Jos matkallasi on muitakin kuljettajia, heidän täytyy ilmoittautua jo auton noutohetkellä. Meiltä myös matkailuautot ja pikkubussivuokrausta Kööpenhaminassa. Halvat vuokra-autot Kööpenhaminassa nyt Auto Europen kautta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Kobenhavns Lufthavn