Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO KREIKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Kreikka - Varaa ja säästä

  Ikiaikainen lomakohde tarjoaa valtavasti nähtävyyksiä mannermaan lisäksi myös lukuisilla saarillaan. Kreikka onkin jo kauan houkutellut matkailijoita ympäri maailmaa upeille hiekkarannoille. Vuokra-autolla pääset tutkimaan Kreikan luonnollista kauneutta ja monivivahteista historiaa. Suuntaa vaikka vuokra-autolla Ateenaan kiipeämään muinaisen Akropoliksen portaita. Olympian ikivanhat rauniot ovat myös näkemisen arvoisia, järjestettiinhän niillä maailman ensimmäiset olympialaiset. Olympia oli myös muinaisten kreikkalaisten jumalten koti. Vieraile Santorinin saarella ja nauti hulppeasta Aigeianmeren näköalasta Calderan kallioilta. Ajomatkalla Kreikan halki voit pysähtyä lukuisiin pieniin tienvarsipuoteihin tekemään ostoksia. Tutustu vaikka Thessalonikiin ja maista moussakaa ja muita herkullisuudestaan tunnettuja kreikkalaisia ruokalajeja. Kreetan saarella matka kannattaa aloittaa vaikka Haniasta vuokra-autolla. Ettei lomalla satu yllätyksiä, Auto Europe on kerännyt maakohtaista tietoa Kreikasta, että voit valmistautua matkaa varten jo etukäteen. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Kreikassa. Meiltä erinomainen asiakaspalvelu ja hinta-laatu-suhde.

  Vuokra-auton vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Kreikassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Matkustus muihin maihin

  Autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  Nopeusrajoitukset Kreikka

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Kreikka