Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO KROATIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Kroatia - Taatut parhaat hinnat

  Car rental Kroatia. Sinun täytyy yleensä olla vähintään 21-vuotias saadaksesi kuljettaa vuokra-autoa Kroatiassa. Ikäraja tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan, varsinkin matkailuautoilla Kroatiassa ikäraja on korkeampi. Kuljettajilla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin. Paikalliset autovuokraamot Kroatiassa saattavat myös veloittaa seniori- tai nuorilta kuljettajilta paikan päällä lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen autonvuokrausta Kroatiassa.

  Rent a car Kroatia - vuokrausohjeet

  Ihastuttava Kroatia tarjoaa kaikenikäisille matkalaisille nähtävää ja koettavaa. Kroatia on todellinen Euroopan helmi. Siellä yhdistyvät kaupunkielämä ja maaseutu, marmori ja kulta, hiekka ja puu sekä keskiaika ja moderni elämänmeno. Vuokraa auto ja käy Kroatian vuokra-autolla avarilla rannoilla, koskemattomilla saarilla, sisämaan smaragdinvihreissä metsissä, hienostuneissa kaupungeissa ja ihaile kaupungin hyvin säilynyttä tai kauniisti restauroitua arkkitehtuuria. Käy katsomassa Kroatian lomamatkalla esimerkiksi Dubrovnikin vielä ehjää kaupunginmuuria ja sen 16 tornia, jotka muinoin tarjosivat turvapaikan roomalaisille keisareille. Näe myös Split tai kokeile naapurimaan Unkarin autovuokraamojen tarjontaa. Auto Europe Car Rental on kerännyt tälle sivulle maakohtaista tietoa Kroatiasta, että voit valmistautua lomamatkaa varten jo etukäteen. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Kroatiassa. Meiltä myös useimmiten pikkubussit ja tila-autot Kroatiasta. Edullisin vuokra-auto löytyy Kroatian autovalikoimista yleensä economy-luokasta, vaikka luokka ei tilavuudeltaan olekaan se kaikkein pienin.

  Nopeus- ja matkustusrajoitukset: Car hire Kroatia

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 80 km/h
  • Moottoriteillä: 130 km/h

  Car hire Kroatia. Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty. Jos kuitenkin haluat matkustaa naapurimaihin, ilmoitathan tästä meille etukäteen. Me tarkastamme, onko se mahdollista ja saat siihen kirjallisen suostumuksen etukäteen. Kroatian lentokenttien vuokra-autovalikoimaan pääset tästä: Airports Kroatia car rental.

  Kroatian erityisohjeet

  Varovaisuutta on noudatettava ulkoasiainministeriön matkustustiedotteen mukaan syrjäisillä alueilla raivaamattomien miinojen varalta. Raivaamattomat alueet on tosin yleensä merkitty selkeästi. Pääteillä ja suosituissa turistikohteissa on kuitenkin turvallista liikkua. Kroatian vuokra-autoilla ei muutenkaan ole luvallista ajaa päällystämättömillä eikä muilla ei-julkisilla teillä. Ulkoministeriö suosittelee ennen Kroatian matkaa matkustusilmoituksen tekemistä ulkoministeriölle tai Suomen edustustoille. Ilmoituksesta saa lisätietoja ministeriön Internet-sivuilta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Kroatia