Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO LAS PALMAS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Las Palmas Auto Europen kanssa

  Las Palmasissa riittää näkemistä ja tekemistä. Suosittelemme tutustumaan ainakin seuraaviin kohteisiin: Jardin Canario, Casa de Colon sekä Museo Elder. Varaa vuokra-auto Las Palmasista ja vieraile myös lähiympäristön lomakohteissa kuten Palmitos Park, Guia sekä vuoristokylä Teror. Vuokra-autolla pääset kätevästi eri kaupunkeihin omassa aikataulussasi. Auto Europe tarjoaa ainutlaatuisen asiakaspalvelun. Takaamme myös parhaat hinnat ja laadukkaan vuokra-auton. Olemme autonvuokrauksen ammattilaisia Las Palmasissa ja muissa lomakohteissa Espanjassa. Vuokra-auto löytyy useimmiten suoraan lentokentän terminaalista tai itse valitsemastasi keskustatoimistosta. Muista myös tarjouksemme muilla Espanjan saarilla kuten Teneriffalla tai Mallorcalla sekä muissa lomakohteissa kuten esimerkiksi Ranskan Nizzassa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Las Palmas. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Las Palmas. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Espanjassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Las Palmas