Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO LATVIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Latvia - Taatut parhaat hinnat

  Kansanmusiikistaan kuuluisassa Latviassa pääsee kiertämään nähtävyyksiä kätevästi vuokra-autolla. Maasta löytyy esimerkiksi kolme kansallispuistoa. Pääkaupungissa Riikassa on vielä hansakauppiaiden ajoilta komea vanha kaupunginosa. Voi käydä kätevästi myös vuokra-autolla Liettuassa tai vaikka Puolassa ja Tsekissä, kunhan muistat mainita matkoista meille jo auton varaushetkellä. Varaa vuokra-auto Latviassa ja näe maan huippukohteet. Ettei lomalla satu yllätyksiä, Auto Europe on kerännyt maakohtaista tietoa Latviasta, että voit valmistautua matkaa varten jo etukäteen. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Latviassa. Meiltä erinomainen asiakaspalvelu ja hinta-laatu-suhde.

  Vuokra-auton vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Latviassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Matkustus muihin maihin

  Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Latvia