Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO LISSABON

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Lissabon - Löydä täydellinen autosi

  Portugalin pääkaupunki sijaitsee maan länsiosassa, jossa myös Tagus-joki virtaa Atlantin valtamereen. Lissabon rakennettiin alunperin seitsemälle kukkulalle, joten sieltä löytyy lukuisia korkeita näköalapaikkoja. Ehkä juuri kaukaisuudessa siintävä horisontti innoitti portugalilaisia tutkimusmatkailijoita seikkailemaan 1700-luvulla. Maista myös Portugalin suosituinta vientituotetta eli kuuluisia portviinejä. Kannattaa varata vuokra-auto ja ajaa vaikka koko perheen kanssa Jardim Zoo-eläintarhaan katsomaan ainutlaatuista delfiinishowta. Varaa vuokra-auto Lissabonista, niin pääset tutustumaan ennennäkemättömiin paikkoihin ja lähiympäristöön. Näe myös Faro tai vaikka Madrid naapurimaan Espanjan puolella. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Lissabon. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Lissabon Lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:00-00:00 ja 00:00-00:59
  • Autovuokraamo Lissabon Rautatie- ja linja-autoasema Gare Do Oriente
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-13:00 ja 15:00-19:00
   lauantai-sunnuntai 09:00-13:00 ja 15:00-19:00
  • Autovuokraamo Lissabon Kaupunkitoimisto Av. Joao Crisostomo 85, 87, 89
   Aukioloajat: maanantai-lauantai 09:00-19:00
   sunnuntai 09:00-18:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Lissabon. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Lissabon