Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO LONTOO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Lontoo - Taatut parhaat hinnat

  Dynaaminen ja monikulttuurinen Lontoo kuuluu maailman tärkeimpiin liike-elämän keskuksiin. Kaupungilla riittää tarjottavaa jokaiseen makuun kaikenikäisille matkailijoille. Käy musikaalissa West Endissä tai poseeraa valokuvissa Madame Tussaudin vahakabinetissa lempitähtesi vieressä. Jos toivot näkeväsi vilahduksen tähdistä, kannattaa mennä Oxford Streetille ostoksille ja pysähtyä välillä vaikka Harrodsille jäätelölle. Jos haluat nähdä Lontoon toisesta perspektiivistä, osallistu veneretkelle Thames-jokea pitkin. Portobello Roadilta saatat löytää antiikkisen aarteen; Greenwichissä voit seisoa nollapituuspiirillä. Kannattaa varata vuokra-auto, että pääset ihailemaan muitakin lähiseudun nähtävyyksiä ja saaren kauniita maisemia. Näe vaikka Manchester tai aja Edinburghiin saakka. Elokuvaystävien on syytä tehdä elokuvakohteiden kiertomatka. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Lontoo. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Lontoo Heathrow Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai koko päivän
  • Autovuokraamo Rautatieasema Lontoo Victoria Station 12 Semley Place. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-19:30
  • Autovuokraamo Kaupunkitoimisto London Marble Arch Office 35 Edgeware Rd. Aukioloajat: maanantai-torstai 08:00-18:00, perjantai-sunnuntai 08:00-20:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Lontoo. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Lontoossa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Lontoo