Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO MADEIRA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Madeira - Taatut parhaat hinnat

  Autonvuokraus Madeiralla on kätevä tapa kokea henkeäsalpaavan upea lomasaari. Kierrä Madeiraa omassa tahdissa omalla vuokra-autolla. Osallistu vaikka valassafarille, kalastusretkelle, nauti tuoreesta kalasta ja fado-musiikista. Mutkikkaat tiet ovat sopivia rauhallisille autoretkipäiville. Vuokraa auto ja aja esimerkiksi Curral da Freiras-nunnalaaksoon ja Luoteis-Madeiran merinäköalapaikoille. Auton noutopaikkana voi olla esimerkiksi autovuokraamo Madeiran lentokentällä. Muita noutoasemia ovat esimerkiksi:

  • Car rental Madeira, Hotel Vila Gale, Rua S. Fernando, Santa Cruz. Aukioloajat: maanantai - sunnuntai klo 9:00 - 19:00

  Rent a car Madeira

  Halvat vuokra-autot Madeiralta saat helposti etukäteen Auto Europen kautta. Tee varaus netissä ennen lomaa. Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä autovuokraamo Madeiralla vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin lähdet ajamaan vuokra-autolla, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vanhojen vaurioiden varalta ja ilmoitat näistä välittömästi madeiralaiselle autovuokraamolle.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus Madeiralla on meille hyvin tärkeää. Myös autovuokraamot Mallorcalla, Ibizalla ja muilla suosituilla lomasaarilla kuuluvat Auto Europen verkostoon.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Madeira