Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO MALAGA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Malaga - Varaa ja säästä

  Tältä sivulta voit lukea lisätietoja aiheesta car rental Malaga eli autonvuokraus Malagassa. Muistathan, että edullinen auton vuokraus on Auto Europen kautta erityisen turvallista, sillä maksuton peruutus on voimassa jopa 48 tuntia ennen sovittua vuokra-auton noutopäivää. Meiltä kattava vakuutussuoja, osittain jopa ilman omavastuuta. Tarjoamme saatavuuden mukaan myös usein ilmaisia korotuksia seuraavaan auton kokoluokkaan ympäri maailmaa. Korotusmahdollisuus näkyy aina selvästi, kun teet varausta. Edullisin auto löytyy yleensä Economy-luokasta. Kannattaa myös tilata Auto Europen uutiskirje, niin saat lisäalennuksen autonvuokrauksesta sekä aina uusimmat tarjoukset. Tavallisten henkilöautojen lisäksi saat meiltä tietyissä lomakohteissa myös matkailuautot eli asuntoautot ja pikkubussit. Löydä omasi ja lähde kiertomatkalle Andalusiassa.

  Rent a Car Malaga

  Malaga car rental. Suositun Aurinkorannikon Malaga huokuu aitoa andalusialaista tunnelmaa. Seudulta löydät varsinkin autoretkillä kaikenlaista nähtävää. Kun suuntaat itärannikolle päin, saavut upealle Axarquia-alueelle, jossa sanotaan olevan Euroopan parhain ilmasto ja vaikuttavat vuorien huiput. Länteen päin lähdettäessä voit vierailla muissa suosituissa lomakohteissa kuten Fungirolassa tai Marbellassa. Tai kokeile luksusautonvuokrausta Alicantessa kauempana idässä. Auto Europe tarjoaa Malagassa useita noutopisteitä ja suuren autovalikoiman, joten löydät varmasti sopivan vuokra-auton ja parhaat hinnat unohtumattomalle lomallesi. Näe myös vuokra-autolla Portugali tai muut naapurimaat, kun vain ilmoitat Espanjan ulkopuolelle ajosta meille etukäteen jo auton varaushetkellä. Vuokraa auto Malagasta esimerkiksi näistä suosituista noutopisteistä:

  • Autovuokraamo Malaga airport Pablo Picasso
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-00:00
  • Car rental Malaga Rautatieasema Estacion Maria Zambrano
   Aukioloajat: maanantai-lauantai 08:00-22:00
   sunnuntai 09:00-13:00 ja 16:00-19:00
  • Car rental Malaga kaupunkitoimisto 66 Cuarteles
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 09:00-13:30 ja 17:00-19:30
   lauantai 09:00-14:00
   kiinni sunnuntaisin
  • sekä monet muut autovuokraamot Malagassa

  Aukioloajat Malagassa

  Suuremmat kaupat Malagassa ovat yleensä auki aamukymmenestä iltakymmeneen. Pienemmät liikkeet saattavat sulkea siestan ajaksi noin klo 13-17. Kahvilat ja ruokabaarit ovat kuitenkin yleensä avoinna koko päivän, loppuviikosta jopa yli puolenyön. Yökerhot saattavat avata jopa vasta aamuyöstä. Aukioloajat voivat vaihdella viikonpäivien ja sesongin mukaan. Apteekit ovat Malagassa avoinna 09:30 - 13:30 sekä 16:30 - 20:00.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Malaga