Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO MÜNCHEN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo München - Taatut parhaat hinnat

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta München. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Saksassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Car Rental München

  Kierrä vuokra-autolla Münchenin lukuisia museoita, taidenäyttelyjä tai konserttiesityksiä. Tee vuokra-autoretki herttaisiin pieniin linnoihin tai pienille järville. Vaeltajat ja kiipeilijät voivat pitää tauon alppiravintoloissa ja maistaa aitoja baijerilaisia herkkuja kuten omenastruudelia. Autolla pääset helposti tutustumaan koko Baijeriin ja miksei myös lähinaapureihin. Myös Tsekin autovuokraamot kuuluvat Auto Europen kattavaan verkostoon. Jos aiot ajaa autolla Saksan ulkopuolelle, muistathan ilmoittaa kaikki maat meille jo etukäteen, niin vakuutuksesi voidaan päivittää ajan tasalle.