Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO NEW YORK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo New York - Varaa ja säästä

  Elämää kuhiseva New York kuuluu maailman suurimpiin talouden keskuksiin. Kaupunki on kuitenkin ennen kaikkea Yhdysvaltojen kulttuurin keskus, sillä sinne on muuttanut jo vuosisatojen ajan ihmisiä, joilla on hyvin erilainen etninen tausta ja uskonto. New York on uskomaton kaupunki, jonne matkailijat haluavat palata aina uudelleen. Kuuluisa Empire State Building tarjoaa huikeat näköalat kaupungin ylitse. Tunnettu historiallinen monumentti on tietenkin myös Vapaudenpatsas, joka toivottaa edelleen maahanmuuttajat tervetulleeksi Yhdysvaltoihin. Fifth Avenue sekä Madison Avenue ovat luksusshoppailijoiden lempikadut. Times Square on New Yorkin kuuluisa keskusaukio; muita nähtävyyksiä ovat ainakin Bronx Zoo, Rockefeller Centre ja The Metropolitan Museum of Art. Teatterin ystävien kannattaa suunnata Broadwaylle. Vuokraa auto tarvittaessa myös esimerkiksi läheisen Bostonin autovuokraamoista tai tee road trip ja palauta ajoneuvo Miamin autovuokraamoon. Meiltä laaja valikoima myös eri noutoasemia New Yorkissa.

  Rent a car New York

  Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo New York JFK lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:00-00:00
  • Car rental New York kaupunkitoimisto
   Greenwich Village Office 99 Charles Street
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-19:00
   lauantai-sunnuntai 07:00-15:00
  • ja monet muut autovuokraamot New Yorkissa

  Car rental New York

  Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää. Otathan New Yorkiin mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne vuokra-auton noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin mukaan turvatakuun jäädytystä varten. Autonvuokraus tulee hoidettua kätevästi netin kautta suomeksi jo ennen reissua. Luethan aina vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa New Yorkista suoraan palvelunumeroomme. Meiltä löytyy myös tarjouksia vuokra-autoista San Franciscossa ja Las Vegasissa ja kaikissa muissa USA:n huippukohteissa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - John F. Kennedy International