Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO PARIISI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Pariisi - Varaa ja säästä

  Pariisi on tyylikäs kaupunki ja kuuluisa ainutlaatuisesta ilmapiiristään, gastronomisesta tarjonnastaan, taidegallerioistaan, museoistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Louvren taidemuseo, Eiffel-torni ja majesteettinen Notre Damen katedraali. Kuljeskele kuuluisaa Champs Elysées-kävelykatua pitkin ja näe Pariisin suositut pikkuputiikit, baarit ja ravintolat. Nauti Pariisin lähiseudusta vielä enemmän Auto Europen vuokra-autolla. Tee esimerkiksi päiväretki Disneylandiin lasten kanssa tai vieraile luonnonkauniilla Normandian ja Bretagnen seuduilla. Käy myös vuokra-autolla Frankfurtissa Saksassa tai muissa naapurimaiden kohteissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia Pariisissa. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Pariisi Lentokenttä Charles De Gaulle. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:00-00:00
  • Autovuokraamo Pariisi Rautatieasema Gare De Lyon, 12th District. Aukioloajat: maanantai-perjantai 06:30-00:00, lauantai 07:30-22:00, sunnuntai 07:30-00:00
  • Autovuokraamo Pariisi Kaupunkitoimisto Carrousel Du Louvre. Aukioloajat: maanantai-torstai 08:00-18:00, perjantai 08:00-19:00, lauantai 08:00-13:00 ja 14:00-16:00, sunnuntai 08:00-13:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Pariisi. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Ranskassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Pariisi