Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO PISA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Pisa - Varaa ja säästä

  Monumenteistaan kuuluisa Pisa on oivallinen paikka aloittaa tutkimusmatka ainutlaatuisen kauniissa Toskanassa. Pisan kaupungilla on pitkä historia, yltäkylläinen taidetarjonta ja ikiaikaiset perinteet. Suosituin nähtävyys on Pisan torni, jonka rakennustyyliin ja kaltevuuteen liittyy jännittäviä tarinoita. Varaa vuokra-auto Pisasta ja tee päiväretki mahtavalle maaseudulle, jossa voit myös vierailla maineikkailla viininviljelytiloilla. Vuokra-autolla matka taittuu kätevästi myös esimerkiksi Firenzeen, joka on upea keskiaikaisen taiteen keskus tai miksei naapurimaan Zürichiin. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Pisa. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Pisa (Galileo Galilei) Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-00:00
  • Autovuokraamo Kaupunkitoimisto Via Cisanello 168. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-13:00 ja 15:00-19:00, lauantai 08:00-13:00, kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Pisa. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Pisa