Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO PORTUGALI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Portugali - Löydä täydellinen autosi

  Car Rental Portugali. Muistathan, että Auto Europen vuokrahintaan sisältyvät kaikki pakolliset vakuutukset. Tutustu myös omavastuun hyvityspalveluumme, jonka voit lisätä vuokraukseen jo auton varaushetkellä. Portugalin moottoritieverkko ja kadut ovat hyvin hoidetut, joten autonvuokraus on joustava ja edullinen matkustustapa Portugalissa isommallekin matkaporukalle.Lomastasi riippuen tarjoamme juuri sinulle sopivan kokoisen auton. Autovuokraamot Lissabonissa tai muissa suomalaisten suosimissa kohteissa saattaa tarjota lisäksi myös omia, vapaaehtoisia lisävakuutuksiaan. Voit itse päättää, haluatko ostaa lisäpalveluja. Vuokraa auto Portugalissa, niin pääset kulkemaan nopeasti kaupunkien välillä tai rauhallista tahtia maan viehättävimpien kylien halki panoraamareittejä pitkin. Portugali tarjoaa Euroopan mahtavimpiin kuuluvia näköaloja. Vuokraa auto vaikka Algarvesta Faron autovuokraamosta, jossa voit viettää muutaman päivän auringossa kultahiekkaisilla uimarannoilla. Siitä voit ajaa Evoraan ja hämmästellä kokonaan ihmisluista rakennettua Ossuaryn kappelia. Matka taittuu kätevästi suurien kaupunkien välillä. Voit käydä myös rajanaapurissa Espanjassa vuokra-autolla. Pidemmälle lomalle suunnittele kiertomatkaa Portugalissa avullamme vaikkapa Lissabonista Sintraan. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Portugalissa.

  Rent a car Portugali vuokrausohjeet

  Rent a Car Portugali. Huomioithan ikäsi mukaan, että paikalliset autovuokraamotvoivat veloittaanuorilta tai seniorikuljettajilta paikan päällä lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin suomenkielisiin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin. Varaa auto Portugalista, niin sinulta ei jää yksikään tärkeä kohde näkemättä.

  Portugalin matkustus- ja nopeusrajoitukset

  Portugalin vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty. Muistathan kuitenkin, että meiltä saat halvat vuokra-autot monissa eri maissa.

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Portugalin erityisohjeita

  Varsinkin autoilevat turistit joutuvat ryöstön uhriksi yhä useammin. Varkaat aiheuttavat auton renkaaseen huomaamatta vuodon, jonka jälkeen autoilijaa seurataan toisella autolla, kunnes rengas on kokonaan tyhjentynyt. Varkaat viittovat turisteja pysähtymään tien sivuun ja tarjoutuvat auttamaan. Samassa yhteydessä matkailijoiden lompakot ja laukut varastetaanerittäin nopeasti ja taitavasti. Portugalin viranomaisten tiedotuksen mukaan tämän kaltaisissa tilanteissa matkailijan tuleekin pidättäytyä perässä seuraavien avuntarjouksista ja pysäyttää vuokra-auto seuraavalle huoltoasemalle. Autovuokraus Portugalissa on kuitenkin mainio keino tutustua maahan, kun vain muistaa olla tarkkana erikoistilanteissa. Huomioithan myös, että portugalilaiset autovuokraamot tarjoavat aina myös oman tieapupalvelun.

  Rent a car Portugali: Näppärä matkailusanasto

  SUOMI PORTUGALI
  Lyijytön bensiini Gasolina sem chumbo
  Diesel Diesel
  Moottoriöljy Óleo de motor
  Huoltoasema Bomba de gasolina
  Autovuokraamo Agência de aluguer de carros
  Tietulli Portagem
  Tienkäyttömaksu Auto-Estrada com portagem
  Pysäköintialue Estacionamento
  Moottoritie Auto-Estrada
  Moottoriliikennetie Via rápida
  Ulos Saída
  Sisään Entrada
  Kiertotie Desvío
  Sairaala Hospital
  Poliisi Policía
  Poliisiasema Posto de polícia
  Suurlähetystö Embaixada

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Portugali