Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO PRAHA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Praha - Varaa ja säästä

  Tsekin tasavallan vilkas pääkaupunki Praha on onnistunut säilyttämään keskiajan aikaisen taianomaisen sielun muinaisine muistomerkkeineen. Prahasta on tullut viime vuosina suosittu turistikohde, varsinkin kun sen historiallinen keskusta pääsi Unescon maailmanperintölistalle. Huippunähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa viidellä eri alueella, joita yhdistää mahtava Charles Bridge-silta. Vieraile myös Nizborin lasitehtaalla ja Pilsnerin olutpanimossa, jonka museo kertoo panimon historiasta. Kannattaa varata vuokra-auto, niin pääset näkemään Etelä-Böömin upeaa luontoa. Tutustu myös esimerkiksi Cesky Krumlovin kaupunkiin, jossa on yli 300 historiallista rakennusta kertomassa monivivahteisesta menneisyydestä. Näe myös vuokra-autolla München Saksassa, Wien Itävallassa tai muita naapurimaiden ihastuttavia kaupunkeja. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Praha. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Praha. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Tsekissä vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.