Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO REYKJAVIK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Reykjavik - Varaa ja säästä

  Lumoavassa Reykjavikissa kannattaa osallistua kaupunkikierrokselle vaikka heti matkan alussa. Näe Thingvellir-kansallispuisto, ilmiömäinen geoterminen Geysir-alue tai osallistu kesäaikaan valaankatseluretkelle. Jos haluat lähteä lähikylien lintujenkatselu- ja vaellusreiteille, kannattaa matkaa varten varata sopivan kokoinen vuokra-auto. Muistathan, että kansainväliset lennot saapuvat noin 50 kilometrin päässä olevalle Keflavikin lentokentälle. Reykjavikin oma kenttä on pelkästään kotimaan lentoja varten. Muistathan tarjouksemme vuokra-autoista Ruotsissa, Norjassa ja monissa muissa suosituissa lomamaissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman vuokra-autoja kohteessa Reykjavik. Kaupungista löytyy muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Reykjavik Lentokenttä (vain kotimaan lennot)
   Aukioloajat:: maanantai-sunnuntai 08:00-18:00
  • Autovuokraamo Reykjavik Knarravogur 2
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-18:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Reykjavik. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Reykjavik