Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO RIIKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Riika - Taatut parhaat hinnat

  Aloita lomapäivä viehättävässä Riikassa vaikka keskustorin vanhoista ilmalaivahalleista, joissa myydään kaikenlaisia herkkuja. Siitä on mukava jatkaa vanhan ja uuden kaupunginosan väliselle puistovyöhykkeelle. Nauti Riikan lähiseudusta vielä enemmän Auto Europen vuokra-autolla. Vieraile vuokra-autolla Vilnassa naapurimaassa Liettuassa tai aja vaikka Gdanskiin saakka. Muistathan mainita meille jo auton varaushetkellä, jos aiot matkustaa muihin maihin. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Riika. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Riika Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-perjantai 09:00-19:00, lauantai-sunnuntai 09:00-17:00
  • Autovuokraamo Riga Kaupunkitoimisto Lielirbes 17a. Aukioloajat: maanantai-perjantai 09:00-18:00, lauantai-sunnuntai 09:00-15:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Riika. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää. Muistathan myös tarjouksemme vuokra-autoista Budapestissa Unkarissa, Splitissä Kroatiassa ja kaikissa muissa Itä-Eurooan huippukohteissa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Riika