Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO SAKSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Saksa - Löydä täydellinen autosi

  Vuokra-autolla pääset nauttimaan vapaudesta Saksan moottoriteillä ja nähtävyyksillä vierailu helpottuu huomattavasti. Aloita kierros vaikka Reinin joen varrelta ja ajele ihastuttavien viininviljelyalueiden halki. Jännittävä Schwarzwald ja keskiaikainen Heidelbergin linna ovat myös näkemisen arvoisia kohteita. Varaa vuokra-auto ja kiidä pitkin autobahneja, Euroopan kuuluisimpia moottoriteitä. Kaikkialta Saksasta löytyy jännittäviä kohteita. Pohjois-Saksassa on upeita hiekkarantoja ja värikäs Berliini. Etelässä sen sijaan voit tutustua Müncheniin, Baijerin eleganttiin pääkaupunkiin. Pistäydy myös vuokra-autolla Itävallan puolella. Naapurimaan Ranskan autovalikoimaan sen sijaan pääset tästä: Car rental Ranska. Onko haaveissa matkailuauto tai edullinen pikkubussi? Meiltä saat myös tila-autot edullisesti, kun vian muistat varata ne ajoissa.

  Car rental Saksa - vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Saksassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo Saksassa saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Nopeusrajoitukset ja matkustustietoa

  Car rental Saksa. Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 100 km/h
  • Moottoriteillä: Yleensä ei ylärajaa

  Matkailu Saksassa ja kätevä matkasanasto

  Saksa on erityisesti omatoimisesti autolla liikenteessä olevien suomalaisten suosiossa. Enää tosin ei tarvitse lähteä Suomesta asti ajamaan Saksaa kohti, sillä reittilentomahdollisuudet ovat yleistyneet viime vuosina ja myös halpalentoyhtiöt tarjoavat useita yhteyksiä Saksaan. Ennen vuokra-autoreissua Saksassa kannattaa tutustua autoilijoita palvelevaan organisaatioon nimeltä ADAC, joka vastaa Suomen Autoliittoa.

  Rent a car Saksa: Näppärä matkailusanasto

  Lyijytön bensiini - Bleifreies Benzin
  Moottoriöljy - Motoröl
  Huoltoasema - Tankstelle
  Autovuokraamo - Autovermietung
  Tietulli - Maut
  Tienkäyttömaksu - Straßengebühr
  Pysäköintialue - Parkplatz
  Moottoritie - Autobahn
  Moottoriliikennetie - Bundesstraße
  Ulos - Ausfahrt
  Sisään - Einfahrt
  Kiertotie - Umleitung
  Sairaala - Krankenhaus
  Poliisi - Polizei
  Poliisiasema - Polizeidienststelle
  Suurlähetystö - Botschaft