Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO SLOVENIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Slovenia Auto Europen kanssa

  Autonvuokraus Sloveniassa eli car rental Slovenia on turvallinen tapa aloittaa lomamatka vaikka suoraan lentokentältä. Otathan huomioon, että paikallinen autovuokraamo Sloveniassa tarvitsee auton noutohetkellä pääkuljettajan omalla nimellä olevan kansainvälisen luottokortin omavastuun jäädytystä varten. Jäädytettävän omavastuun määrän näet varausvahvistuksen eli voucherin vuokraussäännöistä. Summa vapautuu, kun palautat auton takaisin ajoissa ja vaurioitta. Auto Europe car rental suosittelee vahvasti, että otat aina myös kansainvälisen ajokorttisi mukaan, vaikka se ei olisikaan pakollinen. Näin mahdollinen asiointi viranomaisten kanssa on helpompaa. Autovuokraus naapurimaasta onnistuu tarpeesi mukaan tästä: Car Rental Italia. Erityisen halvat vuokra-autot löytyvät yleensä Economy-kategoriasta, vaikkei se olekaan kooltaan pienin kokoluokka.

  Rent a Car Slovenia

  Luonnonkauniissa Sloveniassa tunnelmallinen Itä-Eurooppa kohtaa Lännen. Sloveniassa ei ole vielä turistilaumoja, joten voit vapaasti nauttia luonnonihmeistä ja rakennustaiteen aarteista, jotka ovat suurelta osin säästyneet lähimenneisyyden levottomuuksilta. Hyvin varustellulla vuokra-autolla tavoitat helposti ihastuttavan Slovenian kaikki kolkat. Esimerkiksi vinska cesta-reitin varrella on valmistettu kuuluisia slovenialaisia viinejä vuosisatojen ajan. Matkusta vaikka Juliaanisille Alpeille, Triglavin luonnonpuistoon ja henkeäsalpaavan upeille Skocjanin luolille. Vieraile myös ihanassa pääkaupungissa Ljubljanassa ja luonnonkauniin Adrianmeren rannikon lomakohteissa. Urheilijoille ja luonnonystäville Sloveniassa riittää kokemuksia. Jos aika riittää, vieraile Kroatiassa tai Unkarissa. Lue tältä sivulta lisää Auto Europe Car Rentalin maakohtaista tietoa Slovenian autonvuokrausta varten.

  Ulkoasiainministeriön matkustusohjeet

  Slovenian sosiaaliset ja poliittiset olot ovat vakaat, joten matkustaminen on melko turvallista. Ulkoministriö suosittelee kuitenkin matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkaa. Suurimmat vaaratilanteet Sloveniassa aiheutuvat liikenteessä. Moottoriteillä mutta myös maanteillä ajetaan usein ylinopeuksia. Kapeilla rannikko- ja vuoristoteillä aiheutuu myös vaaratilanteita. Vuokra-autoilijan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota myös vilkkaaseen polkupyöräliikenteeseen.

  Normaali katurikollisuus on hieman kasvussa. On myös hyvä tietää, että Slovenia on maanjäristysaluetta. Kaiken kattava matkavakuutus on erittäin tarpeellinen jokaiselle matkustajalle. Autonvuokraus Sloveniassa on kuitenkin mukava keino tutustua maahan, kun vain muistaa olla tarkkaavainen.

  Matkustus muihin maihin - Slovenia car hire

  Lisää tärkeää tietoa aiheesta car rental Slovenia. Huomioithan, että Auto Europen vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty. Jos seuraava lomasi suuntautuu esimerkiksi Kreikkaan, pääset tutustumaan tarjouksiin tästä: Car Rental Kreikka. Jos sinun täytyy matkustaa edellä mainituissa maissa, vuokraa auto niistä suoraan nettisivumme kautta. Halvat autovuokraamot ympäri maailmaa kuuluvat palveluverkostoomme.

  Nopeusrajoitukset Slovenia

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 130 km/h