Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO SPLIT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Split - Taatut parhaat hinnat

  Split on historiallisen Dalmatian alueen urbaanin elämän ja liikenteen keskus, josta on tie- ja vesiyhteydet lukuisiin Dalmatian kesälomakohteisiin. Tosin Split on tutustumisen arvoinen kohde itsekin. Kaupungin historia ulottuu 1700 vuoden päähän ja sen ikivanha Diocletianuksen palatsi onkin listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Splitissä on myös useita muita arkeologisia ja historiallisia monumentteja, joten kaupunki henkii vanhaa lämmintä välimerellistä tunnelmaa. Aloita unelmalomasi Splitistä ja lähde vuokra-autolla tutkimusmatkoille rannikolle tai sisämaan jännittäviin kolkkiin. Vuokra-autolla Splitistä pääset helposti myös kauniille Istrian alueelle ja kansallispuistoihin sisämaassa tai rannikolla tai vaikka Zagrebiin ja Dubrovnikiin. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Split. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Split Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-12:00
  • Autovuokraamo Split Kaupunkitoimisto Trumbiceva Obala 2. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-12:00 ja 17:00-20:00, lauantai 08:00-13:00 kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Split. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Kroatiassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Split