Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO STANSTED

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Stansted - Varaa ja säästä

  Stansted on koko Iso-Britannian kolmanneksi vilkkain lentokenttä ja sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Lontoosta. Kun varaat vuokra-auton suoraan kentältä, pääset aloittamaan matkanteon kaikista helpoiten. Autonvuokraus Stanstedistä on varmasti kaikista mutkattomin keino matkustaa ensimmäiseen yöpymispaikkaan, esimerkiksi lyhyen ajomatka päässä sijaitsevaan Lontooseen. Meiltä saat tarvittaessa myös autot Manchesterin autovuokraamosta. Jos matkasi suuntautuu seuraavaksi aurinkoisiin kohteisiin, saat meiltä myös vuokra-autoja Kreikasta ja muista suosituista lomakohteista.

  Vuokraa auto Stanstedistä

  Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää. Vuokraa auto Stanstedistä hyvissä ajoin ennen loman alkua. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä autovuokraamo Stanstedissä vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Puolison tai muun henkilön kortti ei siis kelpaa. Mahdollisten lisäkuljettajien täytyy ilmoittautua ajokorttiensa kanssa vuokraamolle auton noutohetkellä. Siten myös heidän vakuutuksensa on ajon aikana voimassa.

  Rent a car Stansted

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti. Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa Stanstedistä palvelunumeroomme.