Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO SUOMI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Suomi - Löydä täydellinen autosi

  Uudistuneelta nettisivultamme näet nyt autovuokraamojen nimet jo ennen kuin teet varauksen. Vertaa vuokra-autojen hintoja hyvissä ajoin ennen lomamatkaa. Omatoimiloma vuokra-autolla sopii mainiosti kotimaan retkille. Jos päätät lähteä vuokra-autolla Lappiin, voit kokea koko perheen kanssa unohtumattoman keskiyön auringon tai talvisen satumaan. Aloita kotimaan autoretki esimerkiksi Helsingistä vuokra-autolla ja näe myös vuokra-autolla Norja tai Ruotsi. Eritoten kesäaikaan kannattaa suunnata esimerkiksi Turun upealle saaristoseudulle ja nähdä Suomen vanhimman kaupungin aarteet. Pääset myös tutustumaan vuokra-autolla Tampereen taidetarjontaan ja viehättäviin järvimaisemiin. Edullisin ajoneuvo löytyy yleensä economy-kokoluokasta, vaikka se onkin suurempi kuin minikategoria. Vuokrahintaan sisältyy kaikki pakolliset vakuutukset. Meiltä saatavuuden mukaan myös tila-autot ja pikkubussit, jotka kannattaa aina varata todella ajoissa, sillä ne loppuvat ensimmäisinä varsinkin ennen lomasesonkiaikoja.

  Rent a Car Suomi - vuokrausohjeet

  Auto Europe car rental välittää myös kotimaassa muiden autonvuokrausyhtiöiden autoja, joten tarkastathan varausvahvistuksesta jo ennen matkalle lähtöä sen autovuokraamon nimen, jolta tulet saamaan auton. Paikallinen autovuokraamo vaatii sinulta tulostetun varausvahvistuksen, ajokorttisi sekä omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten. Jos palautat auton toimiston ollessa suljettu, voit yleensä jättää avaimet avainlaatikkoon mutta tästä sinun täytyy sopia autovuokraamon henkilökunnan kanssa jo auton noutopäivänä. Jos autoa haluaa ajaa lisäksesi joku matkustajistasi, hänen täytyy ilmoittautua ajokorttinsa kanssa vuokraamolle mieluiten samana päivänä, kun sinä noudat auton.

  Yleistä matkailutietoa

  Suomen kesään kuuluvat tietysti kesäteatterit, musiikkijuhlat, festivaalit ja muut kesätapahtumat. Kesäisin pääsee helposti nauttimaan myös saaristoluonnosta ja risteilyistä sekä kansallispuistojen antimista. Aurinkoisella säällä on mukava lähteä huvipuistoihin tai vesipuistoon. Talven lähestyessä mieli matkaa Joulupukin pajaan Rovaniemelle tai Lapin mystisiin öihin. Kulttuurinnälkäiset voivat suunnata tuhansiin museoihin ympäri Suomea kaikkina vuodenaikoina. Myös kylpylät esimerkiksi Naantalissa ja Ruissalossa ovat ympärivuotisia suosikkikohteita.

  Matkustus muihin maihin

  Car rental Suomi. Autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  Nopeusrajoitukset Suomessa:

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 80 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h