Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO SVEITSI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autovuokraamo Sveitsi Auto Europen kanssa

  Voit nauttia koko Euroopan upeimpiin kuuluvista näköaloista, kun varaat vuokra-auton Sveitsin lomallesi. Lisätietoa aiheesta car rental Sveitsi: Ajele sveitsiläisiä alppiteitä pitkin ja ihaile henkeäsalpaavan upeita näköaloja järville, vuorille ja maalauksellisiin vuoristokyliin. Vuokra-autolla pääset näkemään ihastuttavia perinteisiä alppimajoja jyrkänteiden rinteillä, kuten kuuluisan Matterhornin, jolla voit lasketella melkein vuoden ympäri. Vuokra-auto vie sinut luotettavasti Sveitsin hurmaavimpiin paikkoihin kuten rauhalliseen Lausanneen. Liikematkailijat luottavat usein kansainvälisen Zürichin autovuokraamon palveluihin. Kulttuuria tulvillaan oleva museoiden, puutarhojen ja ravintoloiden Geneven autovuokraamolta piipahdat helposti vuokra-autolla Ranskan tai Italian puolella. Voit matkustaa lisäksi vaikka ainutlaatuiselle St. Leonardin maanalaiselle järvelle, joka on lajissaan Euroopan suurin. Ettei lomalla satu yllätyksiä, Auto Europe Car Rental on kerännyt maakohtaista tietoa Sveitsistä, että voit valmistautua matkaa varten jo etukäteen.

  Rent a Car Sveitsi

  Mitä muuta täytyy tietää aiheesta car rental Sveitsi eli autonvuokraus Sveitsissä. Huomioithan, että kun varaat vuokra-auton Sveitsistä, kuljettajilla tulee olla vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo saattaa myös veloittaa nuorilta tai seniorikuljettajilta paikan päällä lisämaksun. Luethan aina erityisen tarkkaan varausvahvistuksessa olevat vuokraussäännöt, joista selviää myös lisämaksujen suuruudet. Maksuton peruutus on mahdollinen jopa 48 tuntia ennen auton noutopäivää. Auto Europen vuokrahintoihin sisältyvät kaikki pakolliset vakuutukset. Kannattaa myös ottaa kotimaan ajokortin lisäksi kansainvälinen ajokortti mukaan.

  Nopeusrajoitukset Sveitsi

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Vieraile Sveitsissä

  Noin joka viides Sveitsin kahdeksasta miljoonasta asukkaasta on syntyperältään muusta maasta kuin Sveitsistä. Vaikka maa onkin tiuhaan asuttu, sieltä löytyy myös syrjäisiä ja asumattomia kolkkia. Jopa kolmannes väestöstä elää kuuluisan Heidin tapaan maaseudulla. Monikielinen ja monikultturinen Sveitsi on saanut vahvoja vaikutteita naapurimaista Ranskasta, saksankielisestä Euroopasta sekä Italiasta.