Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO TANSKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Tanska parhailla hinnoilla

  Viehättävässä Tanskan kuningaskunnassa nähtävyydet on siroteltu ympäri maata, joten välimatkat taittuvat mukavimmin vuokra-autolla. Tämä sivu kertoo lisää aiheesta car rental Tanska eli autonvuokraus Tanskassa. Vertaa vuokra-autoja Tanskassa jo etukäteen tämän nettisivun kautta ja valitse haluamasi vuokraamo. Sadat pikkusaaret odottavat seikkailunhaluista matkailijaa ja matkanteko on helppoa hyvien lauttayhteyksien ansiosta. Voit vierailla esimerkiksi trendikkäässä pääkaupungissa Kööpenhaminassa vuokra-autolla ja nähdä kuinka kaupungista on hyvää vauhtia tulossa koko Euroopan suunnittelun ja muodin keskus. Sieltä voit suunnata Roskildeen, josta löytyy keskiajalta peräisin olevia nähtävyyksiä sekä Viikinkimuseo. Aarhusin kaupungissa voit viettää elegantin iltapäivän joenrantakävelyllä tai nauttia paikallisista musiikkitapahtumista. Näkemisen arvoinen on myös Jyllannin Aalborg vuokra-autolla. Vieraile myös vuokra-autolla Saksassa tai muissa naapurimaissa. Myös esimerkiksi Ranskan autovuokraamot tarjoavat Auto Europen vuokra-autoja. Meiltä lomalle myös navigaattorit.

  Car Rental Tanska: Vuokrausohjeet

  Vuokrahintaan sisältyy vapaat ajokilometrit. Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Tanskassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Valikoimasta löytyvät tavallisten henkilöautojen lisäksi matkailuautot ja pikkubussit. Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja aiheesta car rental Tanska saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Rent a car Tanska ja nopeusrajoituket

  Car Rental Tanska ja muut maat. Autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus kaikkiin muihin maihin ja Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 80 km/h
  • Moottoriteillä: 130 km/h

  Matkailu Tanskassa

  Tanskassa onnistuvat niin kulttuuri- ja taidelomat, perhelomat kuin kaupunkireissutkin. Erittäin korkeatasoiset leirintäalueet ja ympärivuoden asuttavat lomamökit tarjoavat vaihtoehtoja hotellimajoitukselle. Pyöräilyreittiverkosto kattaa yli 10.000 kilometriä ja rantaviivaa löytyy 7.000 kilometrin pituudelta. Tanska on varsinkin kalastajille ja veneilijöille oikea unelmien lomakohde. Autonvuokraus Tanskassa on mainio tapa kiertää maata. Myös kylpylälomailu on kasvattanut suosiotaan Tanskassa.