Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO TENERIFFA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Teneriffa - Taatut parhaat hinnat

  Atlantin rannikolla sijaitseva Teneriffa on Kanariansaarien suurin kaupunki ja tunnettu upeasta ilmastostaan, kauniista maisemista, kirkkaasta merivedestä, ihastuttavista uimarannoista ja palmupuista. Teneriffa on todellinen tropiikin paratiisi kaikkialta maailmasta saapuville turisteille. Espanjan korkein vuorenhuippu, vanha tulivuori Pico del Teide, vahtii saarta. Tärkeimpiin kaupunkeihin kuuluu pääkaupunki Santa Cruz, josta löytyy lukuisia monumentteja, museoita, klubeja ja shoppailumahdollisuuksia. Varaa vuokra-auto ja kierrä saarta omaan tahtiisi. Voit nähdä upeita paikkoja kuten veden muovaaman Barranco del Inferno-laakson tai valtamereen työntyvän mahtavan kalliomuodostelman Cliffs of the Giants. Saaren eteläpuolella voit myös katsella aalloilla leikkiviä delfiinejä ja valaita. Muista myös tarjouksemme vuokra-autoista Palermossa, Italiassa ja monissa muissa aurinkoisissa lomakohteissa kuten esimerkiksi Mallorcalla. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Teneriffa. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Teneriffa. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Espanjassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Teneriffa