Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO TUKHOLMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Tukholma - Löydä täydellinen autosi

  Ruotsin kaunis pääkaupunki Tukholma on todellinen veden kaupunki, sillä se koostuu 14 saaresta, joita yhdistää 53 siltaa. Djurgårdenin eli Valdemarsön saarella sijaitsevat muun muassa kuuluisa Skanssenin ulkoilmapuisto ja Vasa-museo. Tukholman alueella sijaitsee jopa seitsemän luonnonsuojelualuetta. Vanha kaupunginosa eli Gamla Stan ja sen keskiaikaiset rakennukset ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Tukholmassa riittää hotelleja, ravintoloita, baareja sekä musiikkitapahtumia. Kannattaa varata vuokra-auto ja lähteä tutkimaan Tukholman ympäristöä. Aja maaseudulle järvimaisemien ja vehreiden metsien halki. Vuokra-autolla matka taittuu helposti vaikka Malmöön, jossa on upeita puistoja sekä Göteborgin ihastuttavalle rannikkoalueelle. Vieraile myös vuokra-autolla Norjassa Oslossa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Tukholma. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Tukholma Arlanda Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-perjantai 06:00-23:30, lauantai 07:00-21:30 sunnuntai 07:00-23:30
  • Kaupunkitoimisto 26 Vasagantan. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-19:00, lauantai-sunnuntai 09:00-16:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Tukholma. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.