Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO UNKARI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Unkari - Löydä täydellinen autosi

  Car Rental Unkari. Vertaa tästä unkarilaisten autovuokraamojen hintoja. Pakolliset vakuutukset sisältyvät aina hintaan. Ota Itä-Euroopan lomasta kaikki irti ja varaa vuokra-auto Unkarista. Matkat taittuvat näin kätevästi upeisiin kylpylöihin, vilkkaaseen metropoliin Budapestiin (tarjoukset: Car Rental Budapest) Balaton-järvelle urheilemaan, auringonottoon, villiin yöelämään tai hurmaavalle unkarilaiselle maaseudulle. Tutustu komeaan pääkaupunkiin, joka alunperin muodostui kaupungeista Buda ja Pest. Nähtävää löytyy jokaiseen makuun muinaisista linnoista majesteettiseen moorilaiseen synagogaan, joka kuuluu maailman suurimpiin. Vieraile jännittävässä Pècsin kaupungissa Tonavan ja Drávan jokien välissä tai aja barokkikaupunki Egeriin, jossa voit maistella tunnettua punaviiniä Bull's Blood. Vuokraa auto Unkarista, niin mielenkiintoiset päiväretket kaupunkeihin onnistuvat parhaiten. Vieraile myös Itävallassa (Car Rental Itävalta) tai muissa naapurimaissa. Alla hyödyllisiä lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Unkarissa.

  Rent a Car Unkari - vuokrausohjeet

  Rent a car Unkari. Muistathan tulostaa varausvahvistuksen mukaasi, sillä sinun täytyy näyttää se autovuokraamolle Unkarissa. Paikallinen autovuokraamo Unkarissa saattaa myös veloittaa nuorilta kuljettajilta paikan päällä lisämaksun. Lisätietoja maksuista ja muista yksityiskohdista saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin, niin mahdollinen asiointi viranomaisten kanssa on helpompaa. Autonvuokraus matkaa varten kannattaa huolehtia kuntoon mieluiten muutamia viikkoja ennen Unkarin lomalle lähtöä.

  Matkustus muihin maihin Unkarista

  Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Jos tarvitset auton Sloveniasta, pääset tästä tarjouksiin: Car Rental Slovenia. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty. Muistathan kuitenkin, että saat meiltä halvat vuokra-autot monista eri maista, kun vain varaat ne etukäteen nettisivultamme.

  Nopeusrajoitukset Unkari car hire

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 130 km/h