Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO USA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo USA - Varaa ja säästä

  Tästä voit lukea lisätietoja aiheesta car rental USA. Vertaa autovuokraamoja USA:ssa ja valitse edullisin vuokra-auto. Lue tästä lisätietoja autonvuokrauksesta: Huomioithan, että kun varaat vuokra-auton USA:sta, täytyy kuljettajan olla yleensä vähintään 21-vuotias ja joillekin autoluokille sitäkin vanhempi. Paikalliset autovuokraamot USA:ssa saattavat myös veloittaa nuorilta sekä seniorikuljettajilta lisämaksun. Tarkat tiedot lisämaksuista löydät aina varausvahvistuksesta. Nettisivullamme näkyvät autot ovat aina esimerkkiautoja. Me siis vahvistamme tietyn autoluokan mutta emme tiettyjä automerkkejä. Muistathan myös ottaa selville varausohjeistamme yhdysvaltalaisen autovuokraamon polttoainekäytännön. Suosittelemme aina, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin yhdessä kotimaan ajokorttisi kanssa. Auto Europelta aina maksuton peruutus jopa 48 tuntia ennen auton sovittua noutoa. Meiltä saat tietyissä kohteissa myös matkailuautot ja pikkubussit USA:ssa.

  Rent a Car USA

  Tämä kappale tarjoaa lisätietoja aiheesta rent a car USA eli autonvuokrauksesta USA:ssa. Melkein koko Pohjois-Amerikan manner on rakennettu autoilua varten, joten hyvin hoidettu moottoritieverkosto johtaa kaikkiin suurkaupunkeihin. Välimatkat ovat suomalaisittain valtavia. Ohi vilistävät maisemat saattavat vaihdella lumisista vuorenhuipuista ja laajoista tasangoista tyrskyisiin merenrantoihin ja sykkiviin metropoleihin. Vuokraa auto Las Vegasista, niin saat vaihtelua kasinoreissulla. Tai aloita lomamatkasi New Yorkin autovuokraamosta ja koe miten kulttuurit kaikista maailman kolkista kohtaavat sulassa sovussa. Yhdysvalloissa viihdetarjonta mutta myös historialliset nähtävyydet ovat aina helposti ulottuvillasi.

  Suurlähetystön ohjeet

  Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia, jos passi täyttää sille asetetut vaatimukset ja jos he matkustavat Yhdysvaltoihin alle 90 päivän turistimatkalle. Lapsilla tulee myös olla oma passi. Yhdysvallat on lisäksi ottanut käyttöön ESTA-järjestelmän (Electronic System for Travel Authorization) niille jäsenmaille, jotka kuuluvat viisumivapausohjelmaan nimeltä Visa Waiver Program. ESTA-sähköinen hyväksyminen Yhdysvaltain matkoille on nykyään pakollinen. Se tarkoitaa, että kaikkien viisumitta maahan tulevien (aina myös lasten) on ennen matkaa rekisteröitävä matkustustietonsa Internetissä. Tarkempaa tietoa ESTA-menetelmästä sekä linkin ESTA-hakemussivuille löydät USA:n suurlähetystön sivuilta.

  Nopeusrajoitukset USA car hire

  • Taajamissa: 24 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 89 km/h
  • Moottoriteillä: 89 km/h

  Rent a car USA: Näppärä matkailusanasto

  SUOMI ENGLANTI
  Lyijytön bensiini Unleaded gasoline
  Diesel Diesel
  Moottoriöljy Motor oil
  Huoltoasema Gas station
  Autovuokraamo Car rental agency
  Tietulli Toll
  Tienkäyttömaksu Toll Road
  Pysäköintialue Parking
  Moottoritie Highway
  Moottoriliikennetie Expressway
  Ulos Exit
  Sisään Entrance
  Kiertotie Detour
  Sairaala Hospital
  Poliisi Police
  Poliisiasema Police station
  Suurlähetystö Embassy