Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO VAASA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autovuokraamo Vaasa - Löydä täydellinen autosi

  1600-luvulla perustettu Vaasa on tutkitusti Suomen aurinkoisin kaupunki. Rantaviivaa löytyy hyvin paljon, joten tilaa riittää kaikenlaiseen vesiurheiluun. Tiesitkö, että Merenkurkun ainutlaatuinen saaristoluonto on Unescon maailmanperintökohde? Näe myös muut kaupungit meren rannalla, kuten vaikkapa Kokkola, tai aja jopa Ivaloon saakka. Jos vierailet esimerkiksi Ruotsissa, ilmoitathan meille matkasuunnitelmistasi jo varaushetkellä, jotta voimme tarkistaa mahdolliset rajoitukset ja maksut. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä meiltä saat laajan valikoiman autoja eri noutoasemilla Vaasassa. Tässä muutamia kaaupungin suosittuja noutopisteitä:

  • Autovuokraamo Vaasa Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-22:00
  • Autovuokraamo Vaasa Kaupunkitoimisto Silmukkatie 21. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-16:00, lauantaisin ja sunnuntaisin kiinni

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Muista, että ennen kuin lähdet noutamaan autoasi Vaassta, tarmitset muutamia asiakirjoja. Ajokortti, henkilöllisyystodistus ja tulostettu varausvahvistus on esitettävä vuokraamolla noutohetkellä. Mukanasi on sen lisäksi oltava nimissäsi oleva kansainvälinen luottokortti vuokra-autosi turvatakuuta varten. Tarkista myös aina autosi mahdollisten lommojen ja naarmujen varalta ja merkitse kaikki viat sopimukseesi.

  Muista lukea vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti. Mikäli tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulla on muuten kysyttävää, voit soittaa mielellään palvelunumeroomme tai lähettää sähköpostia. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu on täällä sinua varten seitsemänä päivänä viikossa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Vaasan lentoasema