Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO VARSOVA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Varsova - Löydä täydellinen autosi

  Varsova on todellinen vastakohtien pääkaupunki. Varsova kiehtoo matkailijoita monilla historiallisilla kohteillaan kuten Kuninkaanlinna, Lazienki-puisto ja Wilanow-palatsi keskustasta etelään päin. Toisaalta kaupungista löytyy esimerkiksi Nowy Swia, joka on tulvillaan toinen toistaan trendikkäämpää nykymuotia. Kesäisin voit katsella ohikulkijoita terasseilta tai nauttia ilmaisista klassisista konserteista. Taiteen ystäville on useita gallerioita ja teattereita. Varsovan baareissa voi myös juhlia vaikka aamunkoittoon saakka. Vaikka Varsovassa riittää paljon nähtävää, kannattaa varata vuokra-auto ja kiertää kaunista lähiseutua. Lyhyen ajomatkan päässä sijaitseva Zelazowa Wola on kaupunki, jossa Frederic Chopin syntyi. Vieraile Chopin-museossa ja vietä hetki säveltäjäneron maailmassa. Jos mielesi tekee luontoon, voit suunnata Kampinoski-kansallispuistoon vaeltamaan eräreittejä pitkin ja seuraamaan eläimiä. Alueella on alkuperäistä puolalaista metsää, järviä ja koskematonta, rauhallista luontoa. Varsova kuuluu varmasti maailman upeimpiin matkailukohteisiin. Muistathan tarjouksemme vuokra-autoista Prahassa Tsekissä ja Unkarin Budapestissäsekä monissa muissa suosituissa lomakohteissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Varsova. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Varsova. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Varsova