Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO VENETSIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Venetsia - Taatut parhaat hinnat

  Venetsian kaupunki ulottuu yli sadalle pienelle saarelle Adrianmeren laguunissa Koillis-Italiassa. Venetsian kaupunki on kuuluisa kanaaleistaan, tunnelmallisista silloistaan ja romanttisesta arkkitehtuuristaan. Aloita kiertoretki esimerkiksi Ponte di Rialto-sillalta, vieraile toreilla ja 1500 vuotta sitten rakennetussa Chiesa di San Giacomo di Rialto-kirkossa sekä St Mark's-basilikassa, jolla on erityisen vaikuttava julkisivu. Kannattaa myös käydä Gallerie dell'Accademia-taidegalleriassa. Nouse gondoliin ja anna soutajan kuljettaa sinut Canal Grandea pitkin. Näe kuuluisa Huokausten silta, Pyhän Markuksen tori (Piazzo San Marco) ja Dogen palatsi. Näe myös ylellinen Lidon saari, jolla pidetään esimerkiksi Venetsian filmifestivaali. Nauti välillä paikallisen merihenkisen keittiön antimista. Käy myös vuokra-autolla Pisassa tai vaikka Ranskassa ja muissa naapurimaissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Venetsia. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Venetsia Marco Polo Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-00:00
  • Autovuokraamo Rautatieasema Venetsia Mestre. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-12:30 ja 14:30-18:00, lauantai 08:00-12:30, kiinni sunnuntaisin
  • Autovuokraamo Kaupunkitoimisto Piazzale Roma, 496-e. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-18:00, lauantai-sunnuntai 08:00-13:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Venetsia. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Venetsia