Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO VERONA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Verona - Löydä täydellinen autosi

  Verona on kiehtonut ihmisten mielikuvitusta jo 1500-luvulta lähtien, sillä se on kaikkien aikojen traagisimman rakkaustarinan eli Shakespearen Romeon ja Julian näyttämö. Tarina houkuttelee kaupunkiin tänäkin päivänä matkailijoita, jotka haluavat nähdä Julian talon ja vaellella tarinan keskiaikaisilla tapahtumapaikoilla. Veronassa on kuitenkin paljon muutakin nähtävää kuten vanha roomalainen teatteri, joka on säilynyt niin hyvin, että sitä käytetään edelleen kesäisin teatterifestivaaleihin. Veronassa on lisäksi useita kirkkoja taideteoksineen. San Zenon basilika on kuuluisa ovistaan, joita koristaa 48 kuvitettua pronssipaneelia. Kaikkialla Veronassa näkyy eri aikakausien vaikutus: Rakennustyylit vaihtelevat muinaisten roomalaisten, keskiaikaisen ja modernin välillä. Veronasta voit lähteä vuokra-autolla tutkimaan koko Venaton aluetta. Lähiseudulta löytyvät upea gondolien kaupunki Venetsia tai Firenze ja taianomainen Garda-järvi, jossa voit kokeilla vesihiihtoa tai melomista. Näe myös vuokra-autolla Ranska ja muita naapurimaita. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Verona. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Verona. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.