Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO WASHINGTON DC

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Washington - Varaa ja säästä

  Washington DC on upea kevätkaupunki. Osallistu kirsikankukkien puhjetessa vaikka National Cherry Blossom-festivaaliin maalis-huhtikuun vaihteessa. Amerikan historiaan ja George Washingtonin perintöön voit tutustua komealla Mount Vernon-tilalla. Voit muun muassa nähdä, miltä puutarhat näyttivät yli 200 vuotta sitten ja tutustua vanhoihin taide-esineisiin. Jos aikaa riittää, voit lähteä ajamaan vuokra-autolla New Yorkia kohti. Tarvittaessa myös Bostonin autovuokraamot välittävät vuokra-autojamme. Jos Washingtonin lomamatkalle on lähdössä enemmän lomalaisia, meiltä löydät myös minivanit eli pikkubussit Washingtonista. Autovuokraamo Washingtonissa on monivuotinen ja luotettava yhteistyökumppanimme.

  Car rental Washington

  Car rental Washington. Jos haluat vierailla vuokra-autolla Kanadan puolella, ilmoitathan tästä meille jo auton varaushetkellä. Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet Washingtonin lomamatkalle noutamaan vuokra-autoa. Ota Yhdysvaltoihin mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi eli yleensä passi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Washingtonissa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset joka tapauksessa myös pääkuljettajan omalla nimellä olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä Washingtonissa. Kaikissa asiakirjoissa on siis oltava saman henkilön nimi: Varausvahvistus, henkilöllisyystodistus, ajokortti ja luottokortti. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi Washingtonin lomamatkalle, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vanhojen vaurioiden, kuten naarmujen tai kolhujen, varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo ennen Washingtonin autonvuokrausta.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme Washingtonista.

  Car hire Washington

  Voit noutaa vuokra-auton Washingtonista monista eri osoitteista:

  • Autovuokraamo Washington lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai koko päivän
  • Car hire Washington kaupunkitoimisto
   Massachusetts Avenue 50
   Aukioloajat: ma-pe klo: 06:00 - 22:00
  • ja monet muut autovuokraamot Washingtonissa.