Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO WIEN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Wien - Taatut parhaat hinnat

  Wien on jokaisen romantikon tai historiasta kiinnostuneen unelmakaupunki. Se kuuluu Euroopan suurimpiin kulttuurin keskuksiin ja on myös lukuisien maailmankuulujen taiteilijoiden synnyinpaikka. Kaupunki on myös tunnettu erinomaisesta musiikistaan, erityisesti maailman vanhimmasta salitanssilajista Wiener Walz. Wienin konserttisalit tarjoavat korkeatasoista musiikkia klassisesta moderniin. Tutki myös kauniita lähiseudun maisemia ja aja kauniin Tonavan vartta pitkin. Matkan varrella kannattaa pysähtyä sympaattisiin rustikaalisiin kahviloihin. Saksan Münchenin tavoitat noin kuudessa tunnissa. Itävallassa laskettelijoille löytyy upeita mäkiä kuten Gasteinin laakso, jonne pääset myös helpoiten vuokra-autolla. Laakson viisi vuorta tarjoavat vaativia mäkiä, rennon tunnelman ja herkullista paikallista ruokaa. Tarjoamme myös autonvuokrausta Unkarissa ja muissa naapurimaissa kuten Sveitsissä. Auto Europen asiakkaat liikkuvat lomalla joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Wien. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Wien lentokenttä (Vienna Airport)
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:30-23:00 lauantai 08:00-19:00 sunnuntai 08:00-23:00
  • Autovuokraamo Wien Rautatieasema West Railway Station
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-17:00 kiinni lauantai-sunnuntai
  • Autovuokraamo Wien Kaupunkitoimisto Kaerntner Ring 17
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:30-18:30 lauantai-sunnuntai 08:00-16:00

  Vuokra-auto Wien - Ohjeita

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Wien. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Itävallassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut halpa autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Wien