Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO YHDYSVALLAT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Yhdysvallat Auto Europen kanssa

  Säästät paljon aikaa ja rahaa, kun varaat vuokra-auton Yhdysvalloista jo ennen matkalle lähtöä kotimaasta käsin. Auto Europen nettisivun kautta voit rauhassa vertailla eri autovuokraamojen hintoja, ennen kuin teet päätöksen. Auto maksetaan etukäteen ja saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Sinun täytyy vain tulostaa se ja ottaa se mukaan matkalle. Näyttämällä vahvistusta amerikkalaiselle autovuokraamolle saat auton.

  Rent a Car Yhdysvallat

  Car rental Yhdysvallat. Suurin osa asiakkaistamme tarvitsee auton suoraan lentokentältä. Olemme koonneet sinulle tähän listan lentokenttien autovuokraamoista Yhdysvalloissa. Kaikki vuokraamot kuuluvat maailmanlaajuiseen Auto Europen kumppaniverkostoon. Jos noutohetkellä tulee pulmatilanne, voit aina soittaa meille. Jos Euroopan toimistomme sattuu olemaan aikaeron vuoksi kiinni, sinua palvellaan Yhdysvaltain itärannikolla sijaitsevan puhelinkeskuksemme kautta. Muistathan huolehtia etukäteen siitä, että luottokortillasi on riittävästi katetta turvatakuun jäädytystä varten. Jos tarvitset auton kaupunkitoimistosta, meiltä löytyy joka kaupungissa suuri määrä mahdollisia nouto-osoitteita. Selaa tästä esimerkiksi San Franciscon autovuokraamojen tämän hetken tarjouksia.

  Car rental Amerikka

  Kaikki halvat autovuokraamot löytyvät nyt Auto Europen valikoimista. Auto Europen kautta saat Yhdysvalloista tavalliset henkilöautot, tila-autot, pikkubussit ja myös navigaattorit ja lastenistuimet. Kannattaa myös tarkastaa, onko lomakohteessasi saatavilla erityinen gold rate-tarjous. Se nimittäin sisältää kolme yli 26-vuotiasta lisäkuljettajaa ja yhden tankillisen polttoainetta. Yleensä Amerikan road trip tulee paljon edullisemmaksi, kun otat gold raten. Todelliset seikkailijat lähtevät tutkimaan Amerikan mannerta kaksipyöräisellä. Otathan huomioon Yhdysvaltojen erityiset matkustusvaatimukset. Kaikkien turistien täytyy rekisteröidä matkustustietonsa Internetissä jo kotimaasta käsin. Yhdysvaltojen suurlähetystön nettisivuilta voit lukea tarvittavat ohjeet.

  Käytännöllisiä linkkejä

  USA:n turisti-info