Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ZAGREB

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Zagreb Auto Europen kanssa

  Zagrebissa järjestetään paljon tapahtumia ja näyttelyiden tarjonta vaihtelee tiuhaan tahtiin. Vuokra-auto Zagrebissa on mainio tapa vierailla myös lähiseudun suosikkikohteissa kuten keskiaikaisessa Trakosscan-linnassa, kauniissa Tubicke Toplice-maalämpökylpylässä tai historiaa tulvivassa pikkukaupungissa Samoborissa, joka on tunnettu myös erinomaisesta kulinaristisesta tarjonnastaan. Näe myös Split, toinen viehättävä Kroatian kaupunki. Myös läheisen Italian Venetsian autovuokraamot kuuluvat verkostoomme.

  Rent a car Zagreb

  Zagrebin kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Zagreb lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-21:00
  • Rent a car Zagreb kaupunkitoimisto Zagreb Hotel Four Points. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-19:00, lauantai 08:00-18:00, sunnuntai 08:00-12:00

  Vuokraa auto Zagrebista

  Zagrebin loma onnistuu parhaiten, kun valmistaudut myös autonvuokrausta varten jo etukäteen. Muistathan tulostaa mukaasi vuokra-auton varausvahvistus, sillä sitä vastaan saat auton. Lisäksi tarvitset ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Tutkithan vielä, ettei autossa ole sellaisia vanhoja vaurioita, joita ei ole merkitty kuntotodistukseen. Vaadi saada kuntotodistuksesta kopio itsellesi ja säilytä se hyvin vielä puoli vuotta loman jälkeen. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä asiakkaan mielestä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Muistathan lukea vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo ennen matkaa.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Zagreb