Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ZÜRICH

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Zürich parhailla hinnoilla

  Zürich on hienostunut kaupunki Limmat-joen ja Zürich-järven yhteyskohdassa maalauksellisissa maisemissa. Kaupunki on Sveitsin kaupan ja kulttuurin keskus sekä tarjoaa lisäksi erinomaisen elämänlaadun. Ihastuttava vanha kaupunginosa muodostuu kapeista, kiemurtelevista kävelykaduista ja kauniisti kunnostetuista vanhoista rakennuksista. Kierrä historiallista Limmatin ranta-aluetta ja keskiaikaista vanhaakaupunkia sekä nouse rappuset Lindenhofille, josta avautuu upea näköala kaupungin ylle. Jos mielesi tekee laskettelumäille, kannattaa varata vuokra-auto ja hurauttaa hiihtokeskuksiin, jotka sijaitsevat vain parin tunnin ajomatkan päässä. Suosituimpia kohteita ovat Klosters, lumilautailijoiden paratiisi Davos tai St Anton am Alberg kokeneille laskettelijoille. Zürichistä pääset vuokra-autolla helposti myös esimerkiksi Berniin, Baseliin, Geneveen ja Saksan puolelle Stuttgartiin tai Müncheniin. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Zürich. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Zürich Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:30-23:30
  • Autovuokraamo Zürich Badenerstrasse 529. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-18:00, lauantai 07:30-13:30, kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Zürich. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu - Flughafen Zürich