Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KOHDEOPPAAT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokrauksen tietopaketit - Auto Europen oppaat

  Autonvuokraus maailmalla


  Auto Europe on toiminut autonvuokrauksen välittäjänä jo useita vuosikymmeniä eri puolilla maailmaa. Tästä syystä voimme tarjota asiakkaillemme useiden eri vuokraamojen palveluja yli 180 maassa eri puolilla maailmaa, ja näin ollen heillä on käytössään mahdollisimman suuri valikoima autoja markkinoiden alhaisimmilla hinnoilla. Vuonna 1954 toimintansa aloittanut Auto Europe on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaikkien alan suurimpien autovuokraamojen kanssa, kuten Avis, Hertz ja Europcar. Yksinkertainen ja turvallinen varausjärjestelmämme verkossa auttaa sinua helposti vertailemaan laajaa valikoimaa vuokraamoja, hintoja, ajoneuvoja, luokkia ja paljon muuta. Löydä unelmiesi vuokra-auto nopeasti yli 24,000 eri kohteesta eri puolilla maailmaa!

  Alhaisten hintojen lisäksi autonvuokrauksen alalla tarjoamme myös useita erikoistuneita palveluja. Muutamia näistä ovat esimerkiksi luksusajoneuvot ja asuntoautot. Napsauta kutakin linkkiä ja saat lisätietoja upeista lisäpalveluistamme ja tutustua, miten ne voivat olla avuksesi seuravaa matkaasi varten. Olemme tehneet ajoneuvon valitsemiseta vieläkin nopeampaa ja helpompaa julkaisemalla kattavat ajoneuvojen oppaat jokaisesta maasta. Voit tutustua erilaisiin saatavilla oleviin ajoneuvoluokkiin, jotta tiedät, mitä odottaa saapuessasi auton noutoa varten.

  Hyvät suhteet arvostettujen ja johtavien autovuokraamojen kanssa maailmalla ja kotimaassa takaavat sinulle markkinoiden alhaisimmat hinnat, jotka löydät sivuiltamme. Meidän tarjoamat hinnat ovat usein jopa edullisempia kuin vuokraamojen omilla sivuilla, sillä toimintamme on niin laajaa! Auto Europen kautta saat totisesti kaiken; tila-auton kuukaudeksi kiertomatkaa varten, perheauton suositussa lomakohteessa tai avoauton trendikäissä kaupungeissa. Autamme ihmisiä matkustamaan edullisesti maailmalla ilman tarpeetonta stressiä omaan tahtiin. Luotamme palvelumme laatuun niin paljon, että lupaamme sinulle edullisimman tarjouksen, kuin missään muualla. Jos onnistut löytämään saman auton edullisemmalla hinnalla, todista se meille, ja meidän hintatakuupalvelun ansiosta voimme antaa sinulle vieläkin paremman tarjouksen!

  Miten varata ja löytää täydellinen vuokra-autotarjous

  Käytössäsi on kaksi eri tapaa, joilla voit vuokrata itsellesi auton Auto Europen kautta. Kolmella yksinkertaisella vaiheella voit varata auton itse verkossa olevan varausjärjestelmämme avulla. Valitse ensin kohteesi, kellonaika ja päivämäärä. Voit halutessasi valita myös useampia toimistoja kerralla. Tämän jälkeen voit vertailla seuraavalla sivulla vuokraamoja, ajoneuvoluokkia, hintoja ja muita yksityiskohtia vain yhdellä silmäyksellä. Tee valinta, anna maksutietosi ja saat sen jälkeen vahvistusviestin, jossa on kaikki varauksesi tiedot. Toinen vaihtoehto on palvelunumeromme, josta tavoitat osaavan varaustiimimme jäsenen, kuka ohjaa sinut jokaisen varausvaiheen läpi. Jos haluat säästää vieläkin enenmmän rahaa, tilaa uutiskirjeemme tai tutustu meidän erikoistarjouksiin netissä, ja säästä viikonloppuvuokrassa, lisäkuljettajien, navigaattorin ja monissa muissa maksuissa!
   

  Suosituimmat autonvuokrauskohteet

  Auto Europe on aina täällä sinua varten!

  Voit myös olla yhteydessä auttavaiseen asiakaspalveluumme seitsemänä päivänä viikossa joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää, he auttavat sinua mielellään, sekä opastavat sinua oikean turvan valitsemisessa, ja voivat tehdä varauksesta yksinkertaista. Jätä siis kaikki huolesi ammattilaistemme käsiin ja lähde matkaan rauhallisin mielin.

  Haluamme, että asiakkaidemme vuokraus sujuu mukavasti ja turvallisesti. Tätä varten tarjoamme valinnaisen omavastuun hyvityspalvelun, joka kattaa sinut tietyissä vahinkotapauksissa. Vielä yksi hyvin toimivista eduistamme on mahdollisuus peruuttaa tai muuttaa varaustasi jopa 48 tuntia ennen vuokran alkua. Sinulla on siis jopa kaksi päivää aikaa ennen varaustasi muuttaa mieltäsi tai matkasuunnitelmia. Erinomainen asiakaspalvelu, uskomattoman edulliset hinnat ja 48 tunnin maksuton peruutus ennen noutoa ovat syitä varata Auto Europen kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, soita meille!